top of page

bevæg din krop bevæg din hjerne

Klargør, optimer og balancer hjernen via kroppen

Moderne hjerneforskning viser, at forskellige typer af kropslig bevægelse både kan have en regulerende effekt på nervesystemet, kan klargøre hjernen til ny læring og bidrage til at udvikle evnen til kompleks & fleksibel tænkning. 

Kort sagt betyder det, at de rette bevægelser kan gøre dig mere reguleret, lærenem og nytænkende.
 

Med udgangspunkt i hjerneforskning suppleret af surfskating, gives der eksempler på hvordan forskellige måder at bevæge sig på, stimulerer, balancerer og klargører forskellige dele af hjerne og nervesystem af høj relevans for det moderne liv på arbejdspladsen og uddannelsesstedet.  

Vi kommer bl.a. ind på hvordan og hvorfor bevægelse kan klargøre hjernen til læring, kan fremme evnen til kompleks og fleksibel tænkning, og kan medvirke til at berolige & regulere stress, og vi afprøver forskellige øvelser på vore egne kroppe, som gør Jeg klar til at arbejde bevidst med principperne i Jeres liv efterfølgende

I behøver ikke erfaring med surfskating. Der vil være alternative øvelser. “In order for man to succeed in life, God provided him with two means, education and phusycal activity. Not separately, one for the soul and the other for the body, but for the two put together. With these two means, man can attain perfection”
- Platon

bottom of page