top of page

om mig

Har gennem de seneste 6 år arbejdet med udvikling, undervisning og coaching i sportslig & surfmæssig sammenhæng. Herunder arbejdet med at udvikle og afholde kropslige læringsforløb, udvikling af træningsfaciliteter mm. Det seneste 1½ år har jeg arbejdet med personlig udvikling som coach i arbejds- og privat sammenhæng.

 

Jeg har altid været optaget af læring og udvikling, og førhen arbejdet med b.la. user-centered It- og produktudvikling rettet mod både kognitiv og kropslig læring, som konsulent, underviser mm. I mit arbejdsliv har bevæget mig på tværs af kontormiljøer, kundebesøg, user-studies, fab-labs, læringsmiljøer, aktive uderum og personlige samtalerum. 

 

Den røde tråd og motivation for at fremme erkendelse om det, man vil have svært ved at erkende på egen hånd, går på tværs af miljøer og opgaver.

 

Som årene er gået og erfaringerne vokset, er jeg stille og roligt blevet mere og mere bevidst om at den type udvikling jeg finder mest interessant og væsentlig at arbejde med, er den menneskelige udvikling og evnen til at leve livet meningsfuldt.

 

Min egen udviklingsproces og de personlige ting jeg bokser med, kan du få indblik i her... 

Er Oprindeligt uddannet Ba i Erhversøkonomi & Film/tv samt Cand.It - It & Organisationer fra Aarhus Universitet. 

Jeg er oprindeligt uddannet Cand.it - It & organisationer og bachelor i Erhvervsøkonomi & Film/Tv fra Aarhus Universitet, og har arbejdet med udvikling og læring i mange sammenhænge. Jeg har bl.a. arbejdet med bruger-centreret It- og produktudvikling, konsulentydelser samt undervisning og instruktion i både sportlig og akademisk sammenhæng. Jeg har i mit arbejdsliv bevæget mig på tværs af kontormiljøer, kundebesøg, fab-labs, læringsmiljøer og aktive uderum.

Jeg har altid været meget optaget af både kropslig og mental læring og udvikling, men det har taget noget tid at komme ind til kernen af min motivation. Hvad der startede med en tidlig ungdommelig trang til at være dygtig for at være den bedste, uanset om det var i matematiktimen eller på fodboldbanen (og typisk ende helt i kulkælderen når det gik op for mig at ikke jeg var det, eller helt undgå situationer hvor jeg kunne risikere ikke at være det), for at blive set og anerkendt af andre, har siden overgået et skift til at finde dyb motivation og nydelse i den iboende glæde forbundet med selve processen ved at lære og mestre noget - og hjælpe andre gøre det samme.

Efter at have arbejdet i konsulent- og It-branchen gennem nogle år, fik jeg nok af det stillesiddende og mentalt krævende arbejde. Jeg følte der var væsentlige aspekter af min person der ikke blev brugt, og havde fået lyst til at arbejde med at udfordre og udvikle mig selv og andre kropsligt. Så efter mange overvejelser sagde jeg op, og kastede mig ud som selvstændig underviser i surfskating (en slags surfsimulator der kan bruges på land) med udgangspunkt i min personlige kærlighed til surfing og surfskating. Jeg var også indvolveret i et Aarhus2017 gadeidræts-projekt samt facilitetsbygning med henblik på at skabe surftræningsfaciliteter for surfglade folk med langt til kysten.   

Gennem mit arbejde med surfskating blev det mere og mere tydeligt for mig, hvor stor kraft sindet har ift. hvordan vi vurderer os selv og vurderer vores oplevelser, og hvordan vi performer. Det var spøjst / en øjenåbner for mig at se, hvordan de selvlærende og kropsligt kompetente ofte var allerhårdest ved sig selv, og faktisk ikke så ud til at nyde deres succes'er, mens nogle der var mere kropsligt udfordrede, bare havde en fest og mente at det her surfskating egentlig var ret nemt. 

Kombineret med nogle frustrationer der synes at genbesøge mig i varierende situationer i mit eget liv, besluttede jeg derfor at tage en uddannelse, som både for mig selv og andre kunne fremme læringen omkring alt det, som man desværre ikke lærer meget af hverken skolen, på videregående uddannelsereller de arbejdsliv:

 

Hvordan lever man egentlig et liv som både meningsfuldt, tilfredstillende og godt for en selv, i nutidens myriade af tilbud, påvirkninger, muligheder, distraktioner og "sociale" sammenligningsplatforme? 

Jeg arbejder i dag af tre spor, der for mig ligger naturligt i forlængelse af hinanden, og som på hver sin måde berører afspekter som jeg mener er væsentlige.


coachingogprotreptik.dk
Her tilbyder jeg bl.a. ydelser der kredser om at lære sig selv bedre at kende og performe bedre på det man finder vigtigt.

urbanwaves.dk
Ydelser som kredser om at bruge kroppen via surfskating og om at lære at surfe mere intuitivt, herunder også workshops med fokus på mentaltræning for surfere.

catchawave.dk

Der udvikler og afholder individ og gruppebaserede lærings- og udviklingsforløb via en integreret krop og sind tilgang med med henblik på at skabe øget livsduelighed, begivenhedskapacitet og værdiafklaring gennem en kombination af sportlig læring / ...7 ...som udgangspunkt for... og samtale.

 

 

Det er forløb der trækker på egne erfaringer og viden som sportsudøver, som coach og Neuroseqentiel Model-Sport, som er tilgang til sport og flow, der er funderet i neurobiologi og udviklingspsykologi. 

Mental udvikling og kropslig udvikling, understøtter, supplerer, balancerer og nivealerer hinanden som ying & yang. 

Læringsprocessen kan eks. være enormt interessant og rykke rigtig meget, hvis man magter at holde sin indre kritiker i snor, og lade nysgerrig og undren overfor hvilke ændringer man mon kan ...gøre… for at lykkes, bestemme ens opmærksomhed.

Privat

Jeg bor i Ebeltoft med kæreste og søn, hvor jeg nyder at være blevet gammelfar tæt på naturen. Ud over interessen for sindet og dets kringelkroge, er jeg optaget af surfing, tennis, lave illustrationer og spille musik.

bottom of page