top of page

På sportsbanen

Mens det sker

Når man gerne vil "performe" eller blive bedre til sin sport, er den mentale indstilling en ligeså væsentlig del som den kropslige træning, formåen og fornemmelse for den sport du dyrker. Der er en nær sammenhæng mellem det som foregår i hjernen, og kroppens mulighed for at udfolde sig - og omvendt. 

Typisk vil det være sådan, at jo længere man kommer op i niveau og eller jo vigtigere situationen opleves, des mere essential bliver mentale indstilling. Evnen til at være i nuet, slukke for ukonstruktive tanker, og opdyrke en form for nysgerrighed omkring din metier, vil ofte være en del af løsningen, men det kommr altid ned til den enkelte person.

    

Hvis du gerne vil rykke dig er 1-1 coaching på sportsbanen et godt sted at starte. Du opøver en  bevidsthed om både konstruktive og ukonstruktive mentale processer mens de udspiller sig - og du får med det samme mulighed for at øve dig på mere hensigtmæssige strategier, som vi identificerer sammen.  

 

Og fordi sportssituationen ofte også pirker til nogle af vores mere grundlæggende og tilbagevendende personlige udfordringer, giver coaching og mentaltræning i sportssammenhæng ofte tofold tilbage: En øget bevidsthed om hvad der får tingene til at glide på sportsbanen, og en øget bevidsthed om hvad der får tingene til at glide i arbejds- og privatlivet.

Man spiller golf
bottom of page